Välkommen till Odlingsakademiens blogg!

Nu är leaderprojektet Odlingsakademien och bloggen Odling som livsstil igång! Vi ser fram emot ett spännande år i odlingens tecken, med massor av kunskap, inspiration och nätverkande. Odlingsakademien vänder sig till alla med odlingsintresse som bor i föreningen Astrid Lindgrens Hembygds område – hoppas du vill följa oss under året!

Håll utkik här på bloggen för information om aktiviteterna, odlingstips och annat smått och gott. Följ oss gärna, via knappen längst ner eller till höger på sidan, för att få mail vid nya inlägg.

Först ut är tre odlingskurser som startar den här månaden. Kursledare är Hillevi Helmfrid i Vimmerby, Ola Johansson i Mariannelund och Eva Ekenberg i Eksjö. I början av april kommer nästa aktivitet – mer information kommer här på bloggen inom kort, och finns även på Allt som sker.

Läs mer om projektet och om föreningen Astrid Lindgrens hembygd under fliken Om Odlingsakademien här på bloggen eller på www.astridlindgrenshembygd.se. Varma hälsningar Helena Styrbjörn, Carina Enqvist, och Kristina Lindelöf, samt Hillevi Helmfrid, Eva Ekenberg och Ola Johansson

Ps. Har du någon idé om aktivitet? Kontakta oss gärna!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s