Odlingsakademien 2.0

Nu är både projektet Odlingsakademien och en ny odlingssäsong på gång igen!

Inom kort kommer vi bjuda in till en föreläsning i permakultur, erbjuda tillfälle för vana odlare att träffas och utvecklas tillsammans och möjlighet för helt nya odlare att ansöka om start-kit för att komma igång med sin odling. Håll utkik här på bloggen för att inte missa något! På agendan står fler föreläsningar, studiebesök, trädgårdsvisningar och workshops inom grönsaksaksodling, blomsterodling, permakultur, skogsträdgårdsodling mm.

Missa inte vårt nya Instagram-konto odlingsakademien (obs stavningen!) – hoppas du vill följa oss där! Hjälp oss gärna att sprida att vi finns så att så många som möjligt kan ta del av allt roligt som erbjuds!

Vill du vara en del av Odlingsakademiens utbud? Vi kommer i första hand anlita lokala resurser för våra aktiviteter så har du en trädgårdsodling att visa upp, kunskap att förmedla eller en idé om vad du vill att vi ska göra? Tveka inte att kontakta oss via mail odlingsakademien@alhembygd.se Vi blir även glada för bidrag till bloggen – det kan vara allt från en personlig berättelse om din odlingsresa till kunskapsförmedling kring något speciellt ämne inom hållbar odling. Kanske deltog du i vårt förra projekt Odlingsakademien – Odling som livsstil och vill berätta hur ditt odlingsliv har påverkats sedan dess?

Hoppas vi ses på någon av våra aktiviteter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s