Skriv och berätta!

Hjälp oss att fylla bloggen med inspiration och kunskap, för att sprida odlingsglädje till fler. Berätta om din odlingstunnel, nätverksträff eller potatisutmaning, dela med dig av nya insikter, lyckträffar eller misslyckanden, ge en virtuell rundvandring i din trädgård eller delge din resa från nybörjare till luttrad odlare. Stort eller litet – allt är av värde!

Vi blir extra glada för att få veta om projektet Odlingsakademien har påverkat dig och ditt odlande?! Har du fått nya odlarvänner och sammanhang? Vad är det viktigaste du lärt dig? Har du vågat starta något nytt? Konkreta exempel på vad projektet har gjort för nytta är roligt, men kan också bidra till ökad möjlighet att starta upp nya, liknande projekt.

Maila text och bild till odlingsakamien@alhembygd.se eller lämna en kommentar under något av våra inlägg. Vill du delge dina tankar ”i enrum” är du välkommen att maila eller ringa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s