Tips: Farbror Grön på Eksjö Stadsbibliotek

Hösten 2019 bjöd Odlingsakademiens första projekt Odlingsakademien – Odling som livsstil in till en föreläsning med ”Farbror Grön” – Johannes Wätterbäck i Frödinge bygdegård. Det blev en välbesökt kväll med massor av odlingsinspiration.

Nu har du chansen att lyssna på honom igen när Eksjö Stadsbibliotek anordnar en föreläsning med Farbror Grön på temat Odla hela året och var du än är och där du inte är 29 mars kl 18. Länk till Facebook-evenemang finns här.

Tipsa oss gärna om fler odlingsrelaterade evenemang runt om i Astrid Lindgrens Hembygds område som vi kan lägga upp här på bloggen! Eller om du har förslag på aktiviteter du önskar att vi anordnar i projektet. Maila odlingsakademien@alhembygd.se.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s