Sälja grönsaker

Förra året hade Odlingsakademien en föreläsning med Per Nilsson om att sälja sina grönsaker. Nu är det snart åter högsäsong för grönsaksförsäljningen. För att veta vilka regler som gäller kan det vara bra att läsa på lite. Behövs kassaregister? När och var ska man registrera sig? Måste man starta företag för att få sälja? Hushållningssällskapet har bra information angående försäljning i REKO-ringar. Läs mer här! Den informationen är även applicerbar på andra sorters direktförsäljning av grönsaker. Vid försäljning ett fåtal gånger per år krävs inte mycket alls!

REKO är ett smidigt sätt att sälja sina produkter och att köpa lokal mat. Kika på Hushållningssällskapets karta för att hitta närmaste ring!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s