Tankar kring krisen

2 reaktioner till “Tankar kring krisen

  1. Tack för Dina tankar, Riquette!

    Min spontana reaktion är JA! Detta är så viktigt, och självklart vill jag vara med. Men vad kan jag bidra med? Känner mig så villrådig. För min egen del och för min egen trädgård, så har jag tankar, drömmar och planer, men varken särskilt mycket kunskap eller erfarenhet. Är på väg mot pension, men jobbar fortfarande säkert mer än 100 % med annat än odling. Tänker ofta, att sen… Just nu är jag rädd att binda upp mig i krävande åtaganden, som orken egentligen inte räcker till. Och så är jag kanske i sanningens namn bättre på att sätta igång saker än att genomföra dem.
    Coronapandemin ställer mycket på sin spets, och det är uppenbart, att vi måste hitta nya vägar, nya sätt att samarbeta. Så självklart vill jag vara med. JA!

    Gilla

  2. Kloka tankar. Att vara fler tillsammans, lokalt odlande och säljande, skulle jag gärna vara en del av, även om jag bara har min egen kolonilott skulle jag gärna vilja vara en del av ett större projekt. Vi ses Marianne Carse

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: