Sommar

Nu är det sommar med sol och värme. Förhoppningsvis växer det fint i trädgårdsland och växthus runt om i området, trots att det är lite snålt med regn. Odlingsakademiens tre grundkurser i odling som pågår i Eksjö, Vimmerby och Målilla/Kristdala tar en liten paus över sommaren. Även kursen i att bli Odlingsambassadör gör ett uppehåll för ny träff i höst.

Under våren har vi haft föreläsningar, workshops, trädgårdsvisningar och plantbytarträffar. Från augusti och framåt bjuds det på fler trädgårdsvisningar, föreläsningar, studiebesök och workshops. Kanske även skördemarknad eller liknande? Håll utkik här på bloggen efter information! Det kan även dyka upp ett och annat inspirations- eller kunskapsinlägg. Vill du skriva något på bloggen är du välkommen att maila text och ev bild till odlingsakademien@alhembygd.se. Allt som rör odling inom Astrid Lindgrens Hembygds område är intressant – det kan vara odlingstips, bilder från din trädgård, tips på odlingsrelaterade aktiviteter, en efterlysning av odlingssamarbete eller vad som helst.

Missa inte heller att följa våra mottagare av odlings-kiten på sociala medier för att se hur det går med odlandet!

Vi önskar alla en god odlingssommar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s