Reservlista för ympkurserna

Häromdagen var det sista anmälningsdag för ympningskurserna men det går bra att anmäla sig ytterligare ett par dagar, t.o.m. söndag 5/4. Båda kurserna är fullbokade men pga rådande omständigheter med Covid-19 räknar vi med att några kommer behöva lämna sin plats med kort varsel. Därför välkomnar vi fler att boka in sig på kö-listan. Meddela namn, ort, kontaktuppgifter och vilken kurs du vill gå – Kristdala 19/4 eller Vimmerby 26/4. Med det här nya läget kan det även bli aktuellt för boende utanför Astrid Lindgrens Hembygds område att få en plats.

Håll utkik på mailen efter mer information om vad som behöver införskaffas inför kursen, oavsett om du står som ordinarie eller som reserv. Var även beredd på att kursen kan behöva ställas in, ifall det kommer nya direktiv från myndigheterna eller om värd eller kursledare har symptom.

4 reaktioner till “Reservlista för ympkurserna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s