Ändrade planer

På grund av rådande omständigheter är alla nätverksträffar framskjutna på obestämd tid. Förhoppningsvis kan vi ses när det blir varmare så vi kan vara utomhus. Under tiden välkomnar vi alla odlingsrelaterade initiativ som kan förgylla tillvaron och bidra till ökat odlingsintresse i området. Bloggen är alltid tillgänglig för att dela information och annonsera aktiviteter. Kanske vill du berätta om din trädgård, visa hur Bokashi fungerar, starta en frökedja, erbjuda odlingsmark till den som inte har eller tipsa om bra kunskapskällor? Kanske har du tankar om hur just du, eller vi, kan vara en positiv kraft i att ställa om till ett mer självförsörjande samhälle? Dela med dig! Vi har olika sorters läsare, så allt är av intresse! Maila din text och ev bild till odlingsakademien@alhembygd.se.

Ps. Vi hoppas fortfarande på att kunna genomföra ympningskurserna, men utan matservering. Båda kurstillfällena är fullbokade, men vi tar gärna emot fler anmälningar till kö-listan eftersom ingen med symptom får närvara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s