Nätverksvärdar sökes!

Vi behöver hjälp! Odlingsakademien kommer anordna ett antal nätverksträffar under våren, men vi saknar ännu värdar på några platser. Är du intresserad av odling och av att vara del i ett lokalt nätverk för kunskaps- och inspirationsutbyte? Bor du i Mariannelund eller i Eksjö med omnejd och kan tänka dig att ha första träffen hos dig? Kontakta Odlingsakademien via mail odlingsakademien@alhembygd.se eller telefon 070-6882897 (Helena) så snart som möjligt!

Att vara värd för en nätverksträff innebär att ta emot ca 7-12 personer i sitt hem eller annan lämplig plats, under ca 3 h en vardagskväll eller helg i mars-april. Man kan välja mellan att ordna fika som besökarna får betala en liten slant för, eller att var och en tar med sitt eget. En eller ett par av oss från Odlingsakademien medverkar och leder träffen, som syftar till att lära känna varandra och ta reda på vilka resurser, behov och ambitioner var och en har, för att utifrån det utforska hur gruppen kan fungera i framtiden. Det vore även trevligt att göra något enkelt tillsammans, tex förså eller klippa plantetiketter, eller om du som värd vill berätta något om ditt odlande, men det är inget krav.

Tanken är att nätverken ska vara lokala. I dagsläget finns det redan värdar för nätverksträffar i Locknevi, Vimmerby, Tuna-Vena, Kristdala, Målilla (för Hultsfred och Högsby kommun), ev Ydrefors, Mariannelunds landsbygd (Kråkshult, Karlstorp, ev Lönneberga mfl) samt Hult (inkl Bruzaholm, Hjältevad mfl). Det finns även ett nätverk i Eksjö norra/Lundstorp som redan är igång. Man väljer själv vilket nätverk man vill tillhöra. Vi återkommer med tid för de olika nätverksträffarna! Bor du i ett område som inte är representerat, tror det finns underlag för en grupp och kan tänka dig att stå värd för en första träff? Kontakta oss så löser vi det!

Vi planerar även för en nätverksträff för er som odlar för försäljning, för utbyte av kunskap, inspiration och stöd, sambeställning av produkter mm. Kontakta oss om du kan tänka dig att stå värd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s