Vill du dela med dig av ditt odlande?

Dokumenterar du ditt odlande via blogg, Instagram eller liknande och vill dela med dig till fler? Har du en verksamhet som är relevant för oss odlingsintresserade? Eller vet du någon annan intressant odlare i vårt närområde som du vill tipsa om? Skriv adressen och gärna en kort beskrivning i kommentarsfältet för att ge fler möjligheten att veta att vad som finns att ta del av i form av odlingsinspiration eller trädgårdsprodukter! När vi har fått ihop en samling publicerar vi sidorna i ett blogginlägg.

2 reaktioner till “Vill du dela med dig av ditt odlande?

 1. Jag har en instagram ”odlamedlinda” där jag beskriver vad jag odlar och ger lite tips.

  Älskar också ”korkakvarn” som instagramar sitt odlande. De levererar bl.a del av sin skörd till smak by simon. Roligt samarbete.

  Med vänlig hälsning,
  Linda Ogebrink
  070-21 46 786

  Gilla

 2. Jag började nyligen med bloggen rithink.lidhem.se.

  Jag kan introducera bloggen så här: ”Jag som skriver bloggen heter Riquette. Jag är en ”aktivist” inom klimat och miljö och samhälle. Inte genom att protestera utanför kommunhuset, inte genom att öka medvetenheten om skadan som görs, inte genom att samla bevis. Nej, jag omprövar helt enkelt hur jag själv gör saker. Jag odlar som livsstil.”

  Jag finns även på instagram #lidhem #rithink

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s