Landsbygdsmässan och plantbytarträff

Hoppas vi ses på landsbygdsmässan i Mariannelund nu på lördag!  Kl 11 anordnar Odlingsakademien plantbytarträff. Har du några plantor över? Ta med dem och kom – kanske kan de göra någon annan glad medan du får något nytt med dig hem? 9/5 är sista anmälningsdag om du vill vara säker på att få en plats. Anmäl via mail till odlingsakademien@alhembygd.se.

Vid Odlingsakademiens bord kommer det sedan att finnas ett litet plant- och fröquiz, odlingsinspiration och tillfälle för trädgårdssamtal resten av dagen. Välkommen dit!

Mässan är en del av projektet TUFF Landsbygd som drivs av eksjö.nu med medel från Astrid Lindgrens Hembygd. Företag från Eksjö, Vimmerby och Hultsfreds kommuner visar upp och säljer varor och tjänster, det blir musik, föreläsningar och happenings. Välkommen till torget i Mariannelund kl 11-15! Läs mer på Allt som sker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s