Påminnelse om föreläsning – Odla med naturen som läromästare

20 april är det sista anmälningsdag för föreläsningen ”Odla med naturen som läromästare” med Hillevi Helmfrid. Föreläsningen ges i aulan på Mariannelunds folkhögskola och börjar kl 18. Efteråt är det trädgårdsvisning i Ola Johanssons fantastiska trädgård på Prästgårdsallén i Mariannelund. Kvällen är slut ca kl 21. Anmälan via mail: odlingsakademien@alhembygd.se

Anmälan innebär godkännande att vi får dela dina kontaktuppgifter via mail till övriga anmälda, eftersom vi av klimatskäl gärna ser att ni samåker om möjlighet finns. Meddela oss om du inte vill stå med på dessa utskick!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s