Landsbygdsmässan

Lördagen den 11 maj kommer Odlingsakademien närvara på landbygdsmässan i Mariannelund kl 11-15. Vi börjar med en plantbytarträff kl 11 – välkommen dit för att byta till dig nya roliga plantor och träffa likasinnade! Vi ser gärna att du anmäler ditt intresse att medverka senast 9/5 via mail odlingsakademien@alhembygd.se.

Mässan är en del av projektet TUFF Landsbygd som drivs av eksjö.nu med medel från Astrid Lindgrens Hembygd. Företag från Eksjö, Vimmerby och Hultsfreds kommuner visar upp och säljer varor och tjänster, det blir musik, föreläsningar och happenings. Läs mer på Allt som sker.

2 reaktioner till “Landsbygdsmässan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s