Föreläsning, kurs och trädgårdsvisning

Missa inte Odlingsakademiens aktiviteter under våren! Här är de tre första:

6 april kl 9-16: Introduktionskurs i permakultur och odling enligt organisk-biologiska principer, med Eva Ekenberg. I Röda Stugan, Kvarnarps gård, Eksjö. Begränsat antal deltagare. Anmälan senast 10 mars.

2 maj 18-21: Föreläsningen ”Odla med naturen som läromästare” med Hillevi Helmfrid, följt av ett inspirerande trädgårdsbesök hos Ola Johansson. Föreläsningen är i aulan på Folkhögskolan och trädgårdsvisningen på Prästgårdsallén 4, i Mariannelund. Anmälan senast 20 april.

25 maj kl 14-16: Trädgårdsvisning hos Helena Styrbjörn på den lilla gården Långebro mellan Vimmerby och Frödinge. Vi gör en rundvandring bland odlingarna och i växthuset medan Helena berättar om den pågående resan att omvandla en förfallen plats till en produktiv trädgård med självhushållarambitioner. Läs mer om trädgården på Ett Eko etteko.nu. Begränsat antal deltagare. Anmälan senast 18 maj.

Anmälan via mail till: odlingsakademien@alhembygd.se

Anmälan innebär godkännande att vi får dela dina kontaktuppgifter via mail till övriga anmälda, eftersom vi av klimatskäl gärna ser att ni samåker om möjlighet finns. Meddela oss om du inte vill stå med på dessa utskick!

Information om fler aktiviteter såsom nätverksträffar, föreläsning om skogsträdgårdsodling, gårdsbesök och annat spännande kommer framöver.

Ps. Tipsa gärna vänner och bekanta om Odlingsakademien – både bloggen och våra aktiviteter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s